Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Weer een positieve GGD inspectie!

Plots stond de GGD onaangekondigd voor de deur! Voor de zesde keer sinds ons bestaan werd de kwaliteit van Ellimo onder de lopen genomen. Hierbij wordt er zo’n anderhalf uur op de groepen geobserveerd door de inspecteur en de leidsters worden appart genomen om vragen eerlijk te kunnen beantwoorden. Zijn de leidsters op de hoogte van het nieuwe kindermishandelingsprotocol, is de werkdruk niet te hoog, etc. Daarna hebben we nog anderhalf uur op kantoor gezeten waarbij de daglijsten, VOG’s en andere documenten doorgespit werden.

De inspectie vond plaats door een meneer die nieuw voor ons was, maar ook hij was streng doch rechtvaardig. En dit alles resulteerde in opnieuw een positief rapport! Een waar visitiekaartje voor ons bedrijf.

Dit laatste rapport, maar ook de hieraanvoorafgaande rapporten en die van alle andere kinderdagverblijven zijn terug te lezen op www.landelijkregisterkinderopvang.nl/

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD