Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Wederom een positieve Inspectie Kinderopvang (Voorheen GGD) gehad!

Voor we aan deze week beginnen, nog eventjes een terugblik naar het eind van vorige week. Want man, wat was het opeens een hectisch einde van deze week!

Maar wel een mooie! Terwijl álle kinderen (36) samen met álle leidsters (6) heel eventjes naar boven gingen om het afscheid van Elze te vieren die naar school gaat en de verjaardag van leidster Melanie te vieren, ging daar opeens de bel. Timo was de aangewezen persoon om polshoogte te gaan nemen. Want iedereen was immers al binnen.

En jawel, natuurlijk, Inspectie Kinderopvang! En dat terwijl iedereen voor deze viering samen op een groep is. Hoe leg je dat nu weer uit… De inspecteur kon de humor er wel van in zien en begon aan de inspectie terwijl ze een aanbod van een stukje taart vriendelijk afsloeg. In totaal is ze zeker twee, misschien wel drie uur aan het observeren gegaan. Slaapkamers, alle protocollen en invullijsten werden nagelopen, zelfs de koelkasten gingen ondersteboven. Eenmaal op kantoor werden daglijsten, VOG’s, protocollen en diploma’s ook nog gecheckt. Een grondige inspectie zoals dat natuurlijk ook hoort. En? wederom alles in orde!

Toch altijd spannend zo een totaal onverwachte inspectie. Maar zelden waren ze zo tevreden over de werkwijze van onze leidsters, de daardoor overal vrolijke kinderen en het kloppende beleid. Het wordt weer een juweeltje van een rapport.

Thanks leidsters, jullie zijn toppers! Ellimo rocks, wereldteam!!!

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD