Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Vacature beschikbaar voor een top-leidster!

In verband met de gelukkige situatie van een zwangerschap, hebben we per direct iemand nodig die ons de komende periode enkele dagen per week, flexibel bij kan staan. Na de zwangerschap is er zicht op meer vastigheid, dus wees er snel bij!

We zouden het waarderen wanneer je je gegevens achter laat wanneer Ellimo helemaal bij jou past. Je kunt je CV sturen naar info@ellimo.nl samen met een motivatiebrief. Het kunnen verkrijgen van een nieuwe VOG is natuurlijk een vanzelfspreekzaamheid.

Graag leggen we uit wie we zijn en wat we verwachten van eventuele nieuwe leidsters.

We bestaan maar uit drie groepen en hebben daarom een gezellig en hecht team van ongeveer 10 personen.

Het spreekt voor zich dat je goed om moet kunnen gaan met onze kinderen en hiervoor gediplomeerd moet zijn. Om ons team te kunnen versterken als groepsleidster betekend dit dat je in het bezit moet zijn van een afgeronde SPW-3 of 4 opleiding of een andere opleiding welke voldoed aan dezelfde normen binnen de richtlijnen van o.a. de GGD.

Ook hechten we veel waarde aan de communicatie met de ouders. Je moet zelfstandig zijn en we waarderen het als je met eigen ideeen komt om de kwaliteit van Ellimo te blijven verbeteren.

We zijn een kleinschalig zelfstandig kinderdagverblijf en omdat wij als eigenaren ook dagelijks aanwezig zijn, kunnen we goed en direct blijven communiceren waardoor we de werksfeer met zijn allen optimaal kunnen houden.

Ellimo ligt erg centraal, namelijk tegenover de stadsschouwburg. We zijn zeer goed bereikbaar met alle vervoermiddelen 🙂

We hopen snel van je te horen!

Groeten Timo en Elly.

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD