Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Rubber tegels bij Ellimo, net zo gevaarlijk als kunstgras?

De afgelopen weken is het kunstgras erg veel en negatief in het nieuws geweest. Er zouden giftige, kankerverwekkende stoffen vrij komen wanneer kinderen hierop spelen. Gelukkig hebben we geen kunstgras en konden we dit aan ons voorbij laten gaan.

Maar begin deze week bleek dat er ook heel veel rubber tegels hetzelfde giftige effect zouden hebben. We hebben daarom direct contact opgenomen met onze leverancier, want deze hebben we zowel boven- als beneden liggen. Helemaal vanuit Spanje (klinkt mooi, maar de leverancier was simpelweg eventjes op vakantie…) kwam dezelfde dag nog het verlossende woord; onze tegels zijn NIET giftig of schadelijk voor de gezondheid van onze kinderen. Gisteren kregen we de gevraagde bevestiging ook op schrift, dus graag delen we deze met u.

Gelukkig gingen we bij de aanschaf van deze tegels niet over een nacht ijs, en hebben er goed aan gedaan voor kwaliteit te kiezen. Op Ellimo is de bevestiging op schrift in te zien, evenals een lijst FAQ.

Voor meer vragen weet u ons te vinden!


groeten Elly en Timo

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD