Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Referenties

Bij Ellimo kinderdagverblijven hechten we veel waarde aan referenties. We streven ernaar om een leuke en goede opvangervaring te bieden voor jouw kind. Onze tevreden ouders en positieve ervaringen zijn onze beste referenties. We werken nauw samen met ouders en luisteren naar hun feedback om constant te verbeteren. Ons toegewijde team zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving. Neem gerust contact met ons op voor referenties en ontdek waarom Ellimo de beste keuze is voor jouw kind.

Lieke OUDERS

"Na een omzwerving langs andere kdv's uiteindelijk via-via bij Ellimo uitgekomen. Dit was de plek waar we naar op zoek waren: lieve leidsters, een prettige en persoonlijke sfeer en een grote betrokkenheid bij de ontwikkeling van onze drie kinderen. In een leuk boekje worden dagen beschreven, mijlpalen bijgehouden en foto's geplakt. Onze kinderen kwamen altijd vrolijk thuis, een goede graadmeter!
Ellimo is naar mijn mening gericht op wat het belangrijkste is als je de zorg voor je kinderen tijdelijk 'uitbesteedt': een veilige sfeer en liefde voor de kinderen. De leidsters zijn vast aanwezig op de groep, en organiseren leuke en educatieve activiteiten. Eigenaren Timo en Elly zijn dagelijks aanwezig en vallen ook soms in. Ze kennen de kinderen en zijn altijd bereid om mee te denken over bijvoorbeeld de planning.
Dat betrokkenheid voor het welzijn van de kinderen voorop staat blijkt nu ook bij ons vertrek. Door een verhuizing moesten we een andere opvang kiezen, en ook hier denken ze mee over een geschikte plek. Heel fijn dat onze kinderen deze eerste prettige ervaringen mee kunnen nemen in hun verdere leven! "

Nadine en Kim OUDERS

"Ik kende Elly nog vanuit haar tijd als pedagogisch medewerker en toen ik zwanger bleek van mijn dochter Kris en hoorde dat Elly samen met Timo een eigen kinderdagverblijf ging starten was de optelsom snel gemaakt. Het lijkt nog als de dag van gisteren dat ik Elly zag met haar haren onder de verf. Wat hebben ze toen hard gewerkt en met een fantastisch bedrijf als resultaat, want dat kan ik na 7 jaar met een gerust hart stellen (Noah het broertje van Kris heeft pas zijn laatste dag gehad bij Ellimo). Beide kids hebben een geweldige tijd bij Ellimo gehad. De leidsters zijn erg betrokken, kundig en enthousiast en zij hebben zeker een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze beide kinderen. Verder was t ook fijn dat er altijd meegedacht werd vanuit Ellimo en dat het, indien mogelijk geen probleem was om dagen te ruilen.
Wij kijken met warme gevoelens terug op de afgelopen jaren en kunnen Ellimo echt iedereen aanraden!"

Margot OUDERS

" Helaas hebben we pas van Ellimo afscheid moeten nemen omdat mijn dochter naar de basisschool gaat. Ze heeft zondermeer een top tijd gehad bij Ellimo. Ondanks dat mijn elke ochtend erg emotioneel bij het afscheid was, heb ik haar er alsnog elke dag met een goed gevoel achter gelaten. De leidsters gingen begripvol en geduldig om met het 'intense' afscheid. Als ik na 10 minuten even belden op de vragen hoe het ging, hoorde ik altijd dat ze al weet vrolijk aan het spelen was. Zelf heb ik geen 9 tot 5 rooster, maar onregelmatige tijden en dagen. Alsnog kon mijn dochter altijd terecht bij Ellimo. De flexibele dagen en uren hebben mij veel uitkomst geboden. Kortom: Ellimo is zeer zeker aan te raden op alle vlakken! "

Sally and Luca OUDERS

"We want to say a huge THANK YOU (though it can never be huge enough!) for all the happiness and good laughs Ellimo has given to our daughter over the last two years. As parents our minds have kept calm knowing that she's always well looked after, and comes home with a big smile after a day of playing in the sandpit, doing puzzles, making pancakes or learning a new song. Elly and Timo have been fabulously flexible and the carers have supported us and our daughter with some tricky development issues. Now life has to move on, but we'll never forget the kindness, comfort and homeliness that Ellimo offers. To other parents looking for a creche in Utrecht - we highly recommend this one!"

Lilian en Koos OUDERS

"Onze 3 dochters hebben alledrie van 0 (en 3 maanden) tot 4 jaar bij Ellimo doorgebracht. Indertijd (2010) was een plek bij een kinderdagverblijf schaars, flyerde het nieuw te openen kinderdagverblijf Ellimo in onze wijk en hebben wij onze oudste dochter direct ingeschreven. Automatisch volgden nummer 2 en 3. Terwijl er veel dichter bij huis mogelijkheden waren voor opvang, bleven onze dochters bij Ellimo.
Elly en Timo zijn toegankelijk, goed bereikbaar, meedenkend en flexibel naar ouders en altijd in voor een praatje. De leidsters bij Ellimo, zijn bijzonder betrokken, zorgzaam, creatief en gaan er graag met de kids op uit. Iedere dag bij het wegbrengen verlieten wij met veel vertrouwen en na het zwaaimomentje door het raam onze dochters. Hoewel onze jongste dametjes echt geen '3' meer willen zijn en terug naar Ellimo, gingen ze altijd met plezier naar hun favoriete leidster(s). "

Dirk VADER

"Wij kunnen Ellimo van harte aanbevelen. Heel persoonlijk en kleinschalig, en dat merk je zowel bij de leiding (Timo en Ely) als bij de leidsters. Er wordt erg veel moeite gedaan om zoveel mogelijk vaste leidsters op de groepen te hebben, zodat er een hechte band is tussen kinderen en leidsters.
Ze gaan er vaak op uit met de kinderen, even naar de winkel, speeltuin, etc. Dus zeker geen 'ophokken' ;-). En natuurlijk doen ze volop spelletjes, knutselen, puzzelen...

Voor ons is Ellimo het leukste kinderdagverblijf van Utrecht!"

Florien & Ruth OUDERS

" Met pijn in ons hart hebben we Joshua (8 maanden oud) voor de laatste keer opgehaald bij Ellimo, we zijn namelijk naar Leiden verhuisd 🙁

Joshua heeft door onze verhuizing helaas maar een halfjaartje van Ellimo kunnen genieten, maar het heeft veel indruk gemaakt. Wat een enorm fijne plek! De sfeer is heel goed, alle leidsters zijn erg betrokken en kennen alle kindjes. We gaven Joshua elke keer met een goed gevoel uit handen, en haalden aan het einde van de dag een heel vrolijk mannetje weer op.

De sfeer op Ellimo is super, de leidsters zijn kundig, vriendelijk en betrokken, en het management is super. Timo en Elly zijn enorm op de mens gericht, en zijn daardoor heel flexibel en fijn om mee te communiceren.

Al met al hebben we enorm genoten van Joshua's tijd bij Ellimo, en vinden we het heel erg jammer dat we vertrokken zijn. We komen nog wel een keertje terug om Joshua te showen 🙂 "

Ellen MOEDER

" Onze dochter ging vanaf 2011 naar Ellimo en onze zoon vanaf 2014. Wat een fijne en veilige plek om je kind naar toe te brengen. De leidsters kennen je allemaal en ze weten ook allemaal hoe het met je kindje gaat. En een groot voordeel er wordt weinig gewisseld, dus je kindje wordt altijd verzorgd door een paar bekende leidsters.

's ochtends als je binnen komt staat er altijd koffie om even te praten en 's avonds als je de kinderen komt ophalen wordt er tijd voor je gemaakt om te vertellen hoe het die dag is gegaan. Er is echt een persoonlijke en open sfeer. Wij reisde elke dag vanaf lombok naar Ellimo, maar dat was zeker de moeite waard!

Ook gaan de oudere kinderen leuke dingen doen met de bolderkar en krijgen ze kookles met groente uit de eigen tuin (waarom eten ze nu opeens wel courgette?).

Ook toen onze dochter extra zorg nodig had door haar allergie stond Ellimo voor ons klaar. Ze zochten zelfs eten wat zij mocht hebben bij een speciale gelegenheden zoals het kerstdiner of de paasbrunch. Ook met haar allergie was ze dus veilig bij Ellimo.

Hoe bijzonder Ellimo is hebben we de afgelopen maanden kunnen ervaren, want door een verhuizing waren we genoodzaakt een ander kinderdagverblijf te zoeken. We vinden echt geen tweede Ellimo meer. Wat een voorrecht om je kinderen bij Ellimo hun eerste veilige start te kunnen geven! "

Renate en Ben OUDERS

"Onze dochter gaat vanaf oktober 2010 naar Ellimo, ze was toen net 5 maanden. En wat zijn we blij dat we bij Ellimo terecht zijn gekomen! We wonen zelf in Tuindorp, maar daar was destijds een wachtlijst. Bij toeval kwamen we bij Elly en Timo terecht. Het voelt als thuiskomen, elke keer weer als we onze dochter brengen. We weten dat ze in goede en veilige handen is bij de lieve kundige leidsters. Toen er plek kwam in Tuindorp op het kdv hebben we geen seconde na hoeven te denken of we dit zouden doen, nee, Ellimo is het 2e huis voor onze dochter en ze blijft lekker tot ze 4 jaar wordt. Dan kan ze met een goede en stevige basis verder naar de basisschool. "

Brianne MOEDER

" My husband and I both love Ellimo. The childcare providers and owners are fantastic. They are kind, considerate and thoughtful. They do everything to make sure that the children grow up in a safe and caring environment that is also fun and creative. Each morning our children are excited to go there to see their friends and juffies and each morning we feel secure in knowing they will be well taken care of. You could not ask for a better daycare! "

Theo VADER

"Onze dochter gaat sinds begin 2011 naar Ellimo en vanaf dag één voelt ze zich er op haar gemak. Ze vindt het er zo leuk dat ze thuis zelfs Ellimo naspeelt! De leidsters (en eigenaren) nemen de tijd om met je te spreken over hoe je kind zich ontwikkelt en om vragen over wat dan ook te beantwoorden. Gezamenlijk zorgen zij voor een prettige, veilige omgeving waar we inmiddels ook onze tweede met een gerust hart naartoe brengen."

Ellen en Harald OUDERS

"Drie jaar geleden brachten we onze tweeling voor het eerst naar Ellimo. Vanaf dag 1 werden ze als prinsessen onthaald. De aandacht en de zorg die ze krijgen bij Ellimo is gemeend en voor ons van onschatbare waarde. En we kunnen het weten, want toen er plek kwam op een kinderdagverblijf bij ons in de wijk hebben we ons dochtertjes verhuisd. Dat bleek geen goede beslissing, na 3 maanden stonden we terug bij Timo en Elly aan de deur. Het is voor ons erg belangrijk dat we naar ons werk vertrekken met een goed gevoel, dat we gelukkige kinderen achterlaten, dat er aandacht voor hen is van het eerste moment tot het laatste moment dat ze er zijn en dat ze in een veilige omgeving kunnen zitten. Timo, Elly en de leidsters zorgen hier elke dag voor. Ondertussen hebben we 3 kindjes en gaan ze alle drie met veel plezier 4 dagen per week naar Ellimo. We kunnen ons geen betere start voor onze kindjes voorstellen!"

Hester MOEDER

"Wij, Lauran en Hester, zijn 3 jaar geleden met onze dochter Hevana bij Ellimo gekomen. Wij wonen zelf in Overvecht, en zijn toen onze dochter 1 jaar werd op zoek gegaan naar een passende kinderopvang. Wij hebben er meerdere bezocht in Overvecht, maar dit voelde voor ons beide niet goed. Ik had van kennissen al tips gekregen niet naar te grote instellingen te kijken, hier is toch vaak minder overzicht, en word veel gewerkt met invallers. En net als iedere ouder, willen we graag een opvang waar onze dochter zich fijn en veilig voelt. Het belangrijkste hierin is vaak de band en hechting met de leidsters. En de opvangs die we hadden bezocht gaven ons ook dit beeld; grote groepen en veel wisselend personeel.
Mijn man kwam toen met Ellimo, een toen, nieuwe kleinschalige opvang, opgericht door een jong stel met ervaring in de kinderopvang. Dit klonk leuk! En zo voelde het ook. Er zijn vaste groepen en vaste leidsters. Er word veel gedaan met muziek, buiten activiteiten en bewegen. Er is veel persoonlijke aandacht voor het kind. Ook al gaat onze dochter maar 2 dagen in de week, voor elk kind is een opvang als een tweede thuis. De leidsters hebben naast jou als ouder een extra zicht op de ontwikkeling van je kind, en het is dan ook fijn als hier de tijd aan aandacht voor is. Wij hebben gemerkt dat we vaak een terug koppeling krijgen over de ontwikkeling van Hevana. En, Timo en Elly zijn regelmatig op de groepen aanwezig, en altijd aanspreekbaar, wat de lijn voor de ouders ook kort maakt. Kortom, wij reizen al 3 jaar met plezier van Overvecht naar Lucasbolwerk, Om onze dochter naar haar geliefde Ellimo te brengen."