Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Over ons

Na meer dan 10 jaar bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt te hebben, hebben wij uit eigen ervaring een keuze gemaakt tussen de verschillende manieren van kinderopvang. Er zijn meerdere factoren die een belangrijke rol spelen in de kwaliteit van de opvang. En zeker in deze tijd, is flexibele opvang een grote wens van de ouders van nu. Kleinschalig als we zijn kunnen we ons direct aanpassen naar de huidige vraag. Dit is dan ook ons nieuwste paradepaardje welke we samen met de Oudercommissie overeen gekomen zijn.

Meer info

Ellimo kinderdagverblijven is ingesteld op professionele opvang voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 3 maanden tot 4 jaar in het centrum van Utrecht tegenover de Stadsschouwburg. Dit in een veilige en huiselijke sfeer waar iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Wij bieden opvang aan drie groepen. Deze bestaan maximaal uit 12 kinderen. Ook willen wij een prettige werksfeer voor het personeel bieden. Hun tevredenheid reflecteert immers op de sfeer op de groep.

Waar we niet graag mee te koop willen lopen, maar wat we wel belangrijk vinden mee te geven, is dat we ervaren zijn met kinderen met een (zware) allergie of met bijvoorbeeld het down-syndroom. Omdat dit om een nog persoonlijkere en unieke benadering vraagt zouden we graag met u kijken of Ellimo ook op dat gebied op uw wensen in kan spelen. We hebben verschillende positieve ervaringen van gezinnen bij ons die u hier wellicht een goed beeld bij kunnen geven.  

Neem snel contact met ons op om geheel vrijblijvend een rondleiding te genieten en om kennis te maken met de leidsters, onze locatie te bewonderen en de sfeer te proeven op de groepen.

Het team

Timo en Elly

Eigenaren

Shannon

leidster

Constance

Begeleider

Melanie

Begeleider

Tessa

Begeleider