Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Kinderdagverblijf Utrecht

Kinderdagverblijf in de binnenstad van Utrecht

Tegenover de stadsschouwburg vindt u het kinderdagverblijf Ellimo. Dit professionele kinderdagverblijf heeft al ruim 10 jaar ervaring en is gefocust op de leeftijdscategorie 3 maanden tot 4 jaar.

Het kind staat centraal bij onze kinderopvang in Utrecht

Bij ons heerst een veilige en huiselijke sfeer waar ieder kind zich thuis kan voelen. De doelstelling van Ellimo is het aanbieden van een veilige, avontuurlijke en uitdagende opvang. Ook de ouders worden niet vergeten, de wensen en belangen van hen zijn ook heel belangrijk. Bij ons kinderdagverblijf hebben we flexibele haal- en brengtijden. Er is een mogelijkheid om voor 07:30 uur en na 18:00 uur uw kind op te vangen.

Deze kinderopvang gaat er op uit in Utrecht

Wij vragen altijd persoonlijk aan de ouders of ze het ook leuk vinden wanneer hun kinderen er met onze leidsters op uit mogen. Het kan een gewone stadswandeling zijn maar ook een bezoek aan ‘De Torteltuin’ is mogelijk. Dit is een prijswinnende speeltuin waar wij een abonnement op hebben.

Geïnteresseerd in Kinderdagverblijf Ellimo in Utrecht?

Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen en kennismaken met onze leidsters op de locatie gelegen in het centrum van Utrecht.