Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Kinderdagverblijf in Utrecht binnenstad

Ellimo kinderdagverblijf is ingesteld op professionele opvang voor kinderen in de leeftijd 3 maanden tot 4 jaar, door het spelenderwijs stimuleren van de gehele ontwikkeling van het kind centraal te stellen. Ellimo is te vinden in de binnenstad van Utrecht, tegenover de Stadsschouwburg.

Veilig en huiselijk in de binnenstad van Utrecht

Door middel van vaste en gevoelige verzorgers bieden wij een gevoel van veiligheid aan. Wij werken met verticale groepen. Dit houdt in dat een kind de gehele 4 jaar binnen dezelfde vertrouwede groep blijft. Ellimo biedt de kinderen activiteiten die specifiek gericht zijn op hun eigen leeftijd en ontwikkelingsfase. Daarnaast vinden wij ook dat kinderen van verschillende leeftijden van elkaar kunnen leren.

Kleine groepen in Utrecht binnenstad

Ons kinderdagverblijf bestaat uit 3 groepen van maximaal 12 kinderen. Ondanks het feit dat wij in de binnenstad van Utrecht zitten, zijn wij prima bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid, en we beschikken zelfs over 2 grote tuinen. Mocht u eerder dan 7.30 of na 18.00 uur kinderopvang nodig hebben, dan is dit mogelijk bij Ellimo. Onze opvang is inclusief eten, drinken en luiers.

Uw kind bij Ellimo?

Onze opvang wordt aangeboden voor 7 euro per uur. Mocht u interesse hebben, neem dan snel contact met ons op.