Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Kinderdagverblijf in Utrecht (stad)

Ellimo is een kinderdagverblijf in het hart van Utrecht, gelegen op het Lucasbolwerk. Ellimo is ingesteld op de professionele opvang van kinderen in de leeftijdscategorie 3 maanden tot 4 jaar. Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring. Uit deze ervaring hebben wij een keuze gemaakt tussen de verschillende manieren van kinderopvang.

Goede sfeer bij kinderopvang in de stad Utrecht

Bij Ellimo vinden we het belangrijk dat de kinderen worden opgevangen binnen een veilige en huiselijke sfeer. De opvang bestaat uit drie groepen van maximaal 12 kinderen. Verder willen wij een goede werksfeer voor ons personeel bieden, aangezien hun tevredenheid wordt gereflecteerd op de sfeer van de opvanggroep.

Goedkoop en gemakkelijk in Utrecht stad

Bij het aanbieden van onze veilige, avontuurlijke en uitdagende opvang houden wij de belangen van de ouders in het oog. Zo verzekeren wij goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid, flexibele breng- en haaltijden en de mogelijkheid van opvang voor 7.30 en na 18.30 uur. Bovendien is onze opvang inclusief eten, drinken en luiers. Dit alles wordt verzorgd voor 7 euro per uur.

Interesse in Ellimo kinderdagverblijf Utrecht?

Mocht u interesse hebben in ons kinderdagverblijf, neem dan snel contact op om geheel vrijblijvend een rondleiding aan te vragen. Zo kunt u kennis maken met onze leidsters, de sfeer proeven op de groepen en onze locatie bewonderen.