Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Kinderdagverblijf in Utrecht centrum

Professionele opvang in het centrum van Utrecht? Dan bent u bij Ellimo Kinderdagverblijf aan het goede adres. Ellimo kinderdagverblijf is goed te bereiken en bovendien makkelijk te vinden. Wij zitten namelijk aan het park op het Lucasbolwerk, tegenover de Schouwburg.

Kinderopvang in het centrum van Utrecht

Ellimo kan de beste opvang voor uw kind(eren) bieden in het centrum van Utrecht. Door meer dan 10 jaar bij verschillende kinderdagverblijven gewerkt te hebben, hebben wij uit eigen ervaringen een keuze kunnen maken tussen de verschillende manieren van kinderopvang. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit van opvang garanderen.

Kinderopvang met een goede sfeer in Utrecht

Ellimo is ingesteld op professionele opvang voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Wij stellen het spelenderwijs stimuleren van de gehele ontwikkeling van het kind centraal. Dit doen wij in een veilige en huiselijke sfeer, binnen drie groepen van maximaal 12 kinderen.

Op zoek naar een kinderdagverblijf in het centrum van Utrecht?

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in het centrum van Utrecht. Dan is Ellimo Kinderdagverblijf wat u zoekt. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende rondleiding waarin u kennis kunt maken met de leidsters, onze locatie en de sfeer binnen onze groepen.