Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Kinder EHBO (2014) komt er weer aan!

Geachte ouders en verzorgers,


Zoals u wellicht al heeft gelezen in onze nieuwsbrief, staat de jaarlijkse kinder-EHBO weer voor de deur. Niet alleen de volledige 1-daagse cursus, maar ook de herhalingscursus. Voor ons is het belangrijk om op tijd te weten wie er mee wil doen zodat we straks niet met te veel- of te weinig mensen mee zullen doen. Zelf zal Ellimo weer vier dames en/of een heer mee laten draaien. De ‘simpele’ huis- tuin en keuken ongelukken zullen besproken en geoefend worden evenals de zwaardere ongelukken en verdrinking of verstikkingen. Geen theoretische lange verhalen, maar acties die u ooit kunnen helpen met het redden van het leven van een kind of zelfs uw eigen kindje.

Naast dat het superleerzaam is, het natuurlijk levens kan redden (wat buiten Ellimo een van onze leidsters en een van onze huidige ouders al eens overkomen is), is het ook een erg gezellige dag met een daadwerkelijk diploma van het oranje kruis. Volledig elke cent waard! En daarom blijven we dit, samen met de Oudercommissie elk jaar weer aanbieden.

Wanneer u wilt deelnemen aan deze fantastische, baanbrekende cursus, stuurt u ons dan de onderstaande gegevens toe via een reply, of vul het formulier bij ons in de hal in.

Uw naam, geboortedatum, emailadres, voorkeur voor de dagcrusus (vanaf 9.00 uur) of halfdaagse herhalingscursus (instromen vanaf 13.00 uur). Uw diploma is twee jaar geldig. Beiden vinden ze plaats op zaterdag 1 maart bij Ellimo. De kosten bedragen €89,90.

Bekenden van u buiten Ellimo zijn ook welkom, zolang er plek voor is buiten onze eigen ouders.

We horen graag van u!

Met vriendelijke groet,


Timo en Elly

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD