Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Kerstdiner 2013

Hoe leuk is dat! Volledig tot stand gekomen vanuit de leidsters. Zij kwamen met dit originele idee. Het had iets weg van een gala-avond, ‘over de top’ bestond deze avond niet, alles was glitter en glamour!

De animo was waanzinnig en de avond was zeer geslaagd. De kinderen kwamen flink uitgedost binnen en Ellimo bevond zich in een volledige kerstsfeer. Vooraf starten we met een broccoli of groentesoep. Als hoofdgerecht hadden we rollade met aardappelkroketjes en sperziebonen. Ingrediënten die thuis vaak niet gegeten werden, maar bij ons wel! Wellicht komt dat omdat de kinderen zelf geholpen hebben met het bereiden van het eten.

We sloten natuurlijk af met ijs en vruchtjes. En eerlijk waar, op het toetje na was alles op!

We hadden toch zeker wel verwacht dat enkele kinderen het wat vreemd vonden of te vermoeiend, maar het verliep allemaal vlekkeloos. Een erg leuke start van het kerstfeest.

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD