Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Je welkom voelen bij Ellimo

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Caroline Mocking en ik werk voor KIDS van Amerpoort. “KIDS” staat voor “Kinderen In De Samenleving”. Van daar uit heb ik een meisje met het syndroom van Down mogen begeleiden op dit kinderdagverblijf. Inmiddels ben ik met haar mee gegroeid naar een basisschool in Utrecht waar ik haar nog steeds ondersteun. Het was fijn om mij direct welkom te voelen tussen de vaste leidsters, de baby’s en de peuters van Ellimo.

De leiding stond open voor adviezen die specifiek gericht zijn op dagelijkse handelingen in de zelfredzaamheid zoals het naar de wc gaan etc. Het stimuleren van gewenst gedrag (sociaal/emotioneel) en speelmomenten uitlokken met liedjes, boekjes en (aangepaste) materialen, die op dat moment voor haar de mogelijk boden te groeien in haar ontwikkeling.

Wat ook zeker een plusje verdient, is dat dit meisje, net als alle andere kinderen, meer dan welkom was. Daarnaast sprak de kleinschaligheid mij erg aan. Het voelt huiselijk, het is overzichtelijk en de leidsters zijn gezellig en zorgzaam.

Soms heeft een kind met een ontwikkelingsachterstand of een beperking extra zorg of ondersteuning nodig. Dat kost extra tijd en extra geld. De ouders kunnen via het CIZ een indicatie aanvragen. Het CIZ heeft richtlijnen op basis waarvan een indicatie toegekend kan worden. Heeft u een bijzonder kindje en bent u op zoek naar een fijn kinderdagverblijf, dan raad ik u aan eens een gesprek aan te knopen met Elly en Timo van Ellimo.

Voor informatie over de extra begeleiding van KIDS kunt u eens kijken op onze website; www.amerpoort.nl bij; kinderen/0-5 jaar/ondersteuning op reguliere dagopvang.

U kunt ook bellen (035-647 54 19) en vragen naar Monique de Boer of mailen naar m.deboer@amerpoort.nl. Zij vertelt u graag meer over de mogelijkheden die KIDS te bieden heeft

Met vriendelijke groet en misschien tot ziens bij Ellimo,

Caroline Mocking.

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD