Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Het vliegtuigongeluk, natuurlijk herdenken we de slachtoffers.

Vandaag geen grappen, leuke uitjes of andere bezigheden die we met jullie willen delen. We zitten met Nederland in een moeilijke, lastige tijd vol onzekerheden en verdriet. Ook de jongste kinderen krijgen dit mee. Meer dan we met z’n allen denken. Er is vandaag uitgebreid over gepraat op de groepen. Er is een vliegtuig verongelukt, en nu zijn er heel erg veel mensen verdrietig. Opvallend veel kinderen begonnen al spontaan te vertellen over wat ze er zelf allemaal al van gehoord hebben.

We zijn met alle kinderen bij elkaar gaan zitten waar ze een hartje met kaarsjes gemaakt hebben om samen met de rest van Nederland een minuut stilte te houden om 16.00 uur. Heel aandoenlijk om mee te maken.

We willen het er niet te zwaar bovenop leggen, maar we kunnen het ook niet zomaar voorbij laten gaan. Bij het afsluiten van deze herdenking kwam de kinderlogica ook weer terug, wat in deze situatie gelijk bevestigt dat kinderen ons als de besten door moeilijke tijden heen kunnen helpen; ‘Ik ben ook erg verdrietig, mag ik nu een ijsje?’

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD