Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Ellimo kinderdagverblijf

Bent u op zoek naar opvang voor uw kinderen in de regio Utrecht? Ellimo kinderdagverblijf biedt professionele opvang voor kinderen van ongeveer 3 maanden tot 4 jaar op een fantastische locatie in het centrum van Utrecht.

Veilige en huiselijke kinderopvang in Utrecht

Door meer dan 10 jaar ervaring bij verschillende kinderdagverblijven, hebben wij een unieke keuze gemaakt in de samenstelling van onze kinderopvang. Ellimo Utrecht stelt de stimulatie van de gehele ontwikkeling van het kind centraal, en dit alles op een speelse manier. Misschien nog wel belangrijker, wij doen dit binnen een veilige en huiselijke sfeer.

Kleine groepen en goede opvang in Utrecht

Bij Ellimo kinderdagverblijf werken we in drie groepen van maximaal 12 kinderen, zodat uw kind alle vereiste aandacht krijgt. Aangezien de tevredenheid van ons personeel reflecteert op de sfeer van de groep, willen wij hen een prettige werksfeer bieden. Op deze manier zullen wij uw kind optimale opvang kunnen bieden. En dit alles voor slechts 7 euro per uur.

Uw kind bij Ellimo kinderdagverblijf Utrecht?

Door contact met ons op te nemen kunnen wij u een geheel vrijblijvende rondleiding aanbieden. Zo kunt u onze prachtige locatie bewonderen, de sfeer proeven en kennis maken met onze leidsters.