Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Uitjes met de bolderwagen

Bij Ellimo kinderdagverblijven hechten we veel waarde aan betrokkenheid en communicatie met ouders. Wanneer kinderen bij ons komen, vragen we altijd persoonlijk aan de ouders of ze het leuk vinden als hun kinderen eropuit gaan met onze leidsters en andere kinderen. Natuurlijk hanteren we hierbij een strikt protocol dat we zorgvuldig hebben opgesteld, om de veiligheid en het welzijn van de kinderen te waarborgen.

Meer info

Onze uitjes variëren van eenvoudige stadswandelingen tot spannende avonturen in bijzondere locaties. We streven ernaar om een breed scala aan ervaringen te bieden die zowel educatief als plezierig zijn voor de kinderen. Een van de favoriete bestemmingen is het ‘Nijntje museum’, waar kinderen de kans krijgen om interactief te spelen en te leren in een wereld vol verbeelding. We nemen ze ook graag mee naar de kinderboerderij, waar ze kunnen kennismaken met verschillende dieren en de natuur kunnen verkennen. En wat dacht je van een bezoek aan het huis van Sinterklaas? Een magische ervaring die de kinderen een glimp geeft van de sfeer en vreugde van de feestdagen. En soms hebben we zelfs de mogelijkheid om een lokaal circus te bezoeken, waar de kinderen kunnen genieten van spannende optredens en kleurrijke voorstellingen.

Bij Ellimo kinderdagverblijven hechten we niet alleen belang aan de veiligheid, maar ook aan de educatieve waarde van deze uitstapjes. Elk uitje wordt zorgvuldig gepland en begeleid door onze ervaren leidsters, die de kinderen begeleiden en de nodige aandacht en zorg bieden. We willen ervoor zorgen dat de kinderen nieuwe ervaringen opdoen, hun horizon verbreden en zich ontwikkelen op zowel sociaal als cognitief gebied.

Het is een genoegen om te zien hoe de kinderen genieten van deze speciale uitstapjes en hoe ze hun wereld op een speelse manier ontdekken. Bij Ellimo kinderdagverblijven geloven we dat het verkennen van de wereld om hen heen essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen. Het stelt hen in staat om nieuwe dingen te leren, zelfvertrouwen op te bouwen en waardevolle herinneringen te creëren.

We nodigen ouders uit om met ons samen te werken, hun wensen en verwachtingen te delen en deel te nemen aan het proces van het creëren van deze onvergetelijke ervaringen. Samen zorgen we ervoor dat elk uitje een veilig, leuk en leerzaam avontuur is voor alle kinderen bij Ellimo kinderdagverblijven.