Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Speeltuin

Ontdek het Griftpark: een gezellige en bekroonde speeltuin naast het prachtige Griftpark. Bij Ellimo kinderdagverblijven zijn we regelmatig te vinden in deze speciale speeltuin, die volledig is afgesloten en speciaal is ontworpen voor de allerkleinsten. Met mooi weer is dit een favoriete bestemming voor ons.

Meer info

Het is heerlijk om met de bolderwagen op pad te gaan en naar het Griftpark te wandelen. De route is goed begaanbaar en eenmaal aangekomen kunnen de kinderen genieten van hun zelf meegenomen lunch en wat verfrissende drankjes. De speeltuin biedt een veilige en uitdagende omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. Het is een geweldige plek waar ze nieuwe vriendjes kunnen maken en hun creativiteit kunnen ontdekken.

Maar dat is niet het enige! Het Griftpark zelf is ook een favoriete bestemming voor ons. We brengen graag tijd door bij de kinderboerderij, waar de kinderen in contact kunnen komen met verschillende dieren en de wonderen van de natuur kunnen ontdekken. Het is een educatieve en plezierige ervaring voor de kinderen, waar ze leren over de dierenwereld en waardering ontwikkelen voor de natuur.

Het Griftpark zijn absolute aanrader voor alle ouders uit Utrecht. Het biedt een geweldige gelegenheid voor kinderen om buiten te spelen, te leren en plezier te hebben in een veilige omgeving. Bij Ellimo kinderdagverblijven streven we ernaar om de wereld om ons heen te verkennen en kinderen de kans te geven om nieuwe ervaringen op te doen.

Kom en ontdek het Griftpark samen met ons. Het is een plek vol vreugde, avontuur en mogelijkheden voor uw kind. We kijken ernaar uit om samen met u en uw kinderen deze prachtige speelplekken te verkennen!