Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Ons kinderdagverblijf

Ellimo kinderdagverblijven staat garant voor professionele en liefdevolle opvang voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 3 maanden tot 4 jaar. Wij geloven in het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van het kind, waarbij we een veilige en huiselijke omgeving creëren waarin zij zich optimaal kunnen ontplooien.

Meer info

Bij Ellimo kinderdagverblijven bieden we opvang aan drie groepen, waarbij elke groep bestaat uit maximaal 12 kinderen. Op deze manier kunnen we individuele aandacht en zorg garanderen, waardoor elk kind zich gezien en gewaardeerd voelt.

Als je meer wilt weten over ons kinderdagverblijf, nodigen we je uit om op de volgende pagina’s te klikken: “Over ons” waar je meer te weten kunt komen over onze achtergrond en filosofie, “Onze visie” waar we onze benadering van kinderopvang uiteenzetten, of bekijk onze fotopagina om een glimp op te vangen van de warme en inspirerende omgeving waarin de kinderen bij ons spelen en leren.

Bij Ellimo kinderdagverblijven streven we ernaar om een tweede thuis te zijn voor elk kind, waar ze zich geliefd en geborgen voelen terwijl ze zich ontwikkelen en groeien. We kijken ernaar uit om jou en je kind welkom te heten in onze kinderdagverblijven en samen een prachtige reis van groei en ontdekking te beginnen.