Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Muziekles

Bij Ellimo kinderdagverblijven gaan we een stap verder als het gaat om liedjes zingen en dansen. We hebben er een waar feest van gemaakt! We hebben een speciaal terugkerend programma ontwikkeld waarin verschillende soorten instrumenten en talloze liedjes op een logische wijze elkaar opvolgen. We hebben zelfs externe muzieklessen gevolgd om ervoor te zorgen dat onze lessen goed gestructureerd en van hoge kwaliteit zijn.

Meer info

Het programma is niet alleen gericht op het plezier van muziek, maar ook op de sociale interactie tussen de kinderen. Het is een speciaal moment waarbij alle drie de groepen samenkomen en samen genieten van muziek en zang. Het stimuleert niet alleen hun muzikale ontwikkeling, maar ook hun sociale vaardigheden en teamgeest.

Bij Ellimo kinderdagverblijven geloven we dat muziek een krachtig middel is om de creativiteit, expressie en zelfvertrouwen van kinderen te stimuleren. Door middel van ons uitgebreide muziekprogramma creëren we een omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om te zingen, te dansen en zichzelf uit te drukken op een speelse en vreugdevolle manier.

Kom bij ons langs en ontdek de magie van muziek bij Ellimo kinderdagverblijven. We staan klaar om je kind een muzikale reis te laten beleven die hun hart zal veroveren en hun creatieve geest zal inspireren.