Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Moestuin en kookclub

Bij Ellimo kinderdagverblijven hechten we veel waarde aan het creëren van bijzondere en leerzame ervaringen voor onze kinderen. Onze toegewijde leidsters zitten vol creativiteit en inspiratie, en ze kwamen op een geweldig idee: samen met de kinderen een maaltijd bereiden met verse groenten uit onze eigen moestuin! Dit bleek een fantastische manier om kinderen niet alleen kennis te laten maken met gezonde voeding, maar ook om hun betrokkenheid en enthousiasme te vergroten.

Meer info

Het avontuur begon met het maken van een heerlijke couscous salade. De kinderen waren dolenthousiast toen ze speciale kindermesjes kregen om de verse groenten te snijden. Onder begeleiding van onze leidsters leerden ze op speelse wijze over verschillende groenten, texturen en smaken. Het was geweldig om te zien hoe ze met trots hun eigen bijdrage aan de salade leverden. En wat een succes! De salade werd tot de laatste hap schoongemaakt door de kinderen, die trots waren op hun culinaire creatie.

Maar daar houdt het niet op. Bij Ellimo kinderdagverblijven bieden we ook warme maaltijden aan, als alternatief voor de standaard boterhammen. We begrijpen dat ouders soms behoefte hebben aan een gezonde en voedzame optie voor hun kinderen, en daar spelen we graag op in. Onze keuken bereidt heerlijke, uitgebalanceerde maaltijden die voldoen aan de voedingsbehoeften van de kinderen. Zo kunnen ze genieten van een gevarieerd en smakelijk menu, en ouders kunnen met een gerust hart weten dat hun kinderen goed worden verzorgd.

Bij Ellimo kinderdagverblijven streven we ernaar om niet alleen opvang te bieden, maar ook een omgeving waarin kinderen worden gestimuleerd om gezonde keuzes te maken en te genieten van gezond eten. Door samen te koken en te ontdekken, leren kinderen over voeding, samenwerking en zelfstandigheid. We zijn er trots op dat we deze culinaire avonturen kunnen aanbieden en zien het als een waardevolle toevoeging aan de opvangervaring die we bieden.

Kom langs bij Ellimo kinderdagverblijven en ontdek de smaakvolle en gezonde wereld die we samen met de kinderen creëren.