Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

3+ activiteiten

Bij Ellimo kinderdagverblijven hebben we speciale activiteiten voor onze oudere kinderen, die gericht zijn op hun individuele ontwikkeling. We begrijpen dat oudere kinderen andere uitdagingen en interesses hebben, en daarom bieden we activiteiten aan die specifiek op hen zijn afgestemd.

Meer info

Onze oudere kinderen krijgen de kans om deel te nemen aan wat meer uitdagende buitenspelletjes. Denk hierbij aan sportieve activiteiten waarbij ze hun motorische vaardigheden kunnen verbeteren en hun energie kwijt kunnen. Deze spellen bieden een stimulerende omgeving waarin ze teamwork, leiderschap en competitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Daarnaast bieden we ook knutselactiviteiten aan die geschikt zijn voor oudere kinderen. We gebruiken materialen die misschien te gevaarlijk zouden kunnen zijn voor kleinere kinderen, maar die perfect zijn voor de oudere groep. Dit stelt hen in staat om hun creativiteit te uiten, hun fijne motoriek te ontwikkelen en hun artistieke talenten te verkennen.

Tijdens een rondleiding door onze kinderdagverblijven vertellen we u graag in detail over deze extra activiteiten voor oudere kinderen. We kunnen u demonstreren hoe we deze activiteiten precies aanpakken en hoe we de ontwikkeling van de oudere kinderen stimuleren. We vinden het belangrijk om transparant te zijn en u alle informatie te geven die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen voor de opvang van uw kind.

Bij Ellimo kinderdagverblijven streven we ernaar om een stimulerende en verrijkende omgeving te creëren voor alle leeftijdsgroepen. We geloven dat elk kind uniek is en individuele aandacht en activiteiten verdient die passen bij hun ontwikkelingsniveau. Kom langs voor een rondleiding en ontdek hoe we onze oudere kinderen betrekken en uitdagen op een manier die bij hen past. We kijken ernaar uit om u alles te laten zien en al uw vragen te beantwoorden.