Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Onze diensten

Ontdek hieronder ons uitgebreide dienstenaanbod:

Ons Kinderdagverblijf

Ellimo KDV is het allerleukste kinderdagverblijf van Utrecht. Wij bevinden ons in het hartje van het centrum tegenover..

Moestuin en Kookclub

Onze leidsters kwamen met het idee om met de kinderen samen eten te koken met onder andere groenten uit onze eigen moestuin!

Muziekles

Liedjes zingen en dansen is niet heel bijzonder voor een kinderdagverblijf, maar wij hebben er een waar feest van gemaakt!

Uitjes met de bolderwagen

Wanneer kinderen bij Ellimo komen vragen we de ouders altijd persoonlijk of ze het ook leuk vinden wanneer hun kinderen met onze leidsters en andere kinderen er op uit..

Speeltuin

De Torteltuin: We hebben een abonnement op deze gezellige, prijswinnende speeltuin naast het Griftpark. Met mooi weer nemen we de kids hier vaak mee naar toe!

3+ activiteiten

Voor de oudere kinderen bij Ellimo hebben we extra activiteiten die specifiek gericht zijn op de ontwikkeling van deze kinderen. Zo leert ieder kind op haar/zijn eigen niveau!

Benieuwd naar onze Tarieven?

Onze tarieven weerspiegelen ervaring, diensten en kosten voor eten en uitjes. Betrouwbaar, kwalitatieve zorg en leuke activiteiten voor uw kind.