Samen spelen, leren en groeien - Ons kinderdagverblijf, een wereld vol avontuur!

  030 23 17 159   Lucasbolwerk 5, 3512EG Utrecht

Airco op Ellimo, kom maar op met de hitte.

We hebben er al enkele zomers over zitten twijfelen, maar nu dan toch de stap genomen Ellimo wat meer te koelen. Omdat de gezondheid van de kinderen voorop staat zijn we wel met een organisatie in zee gegaan die ervaring heeft met het koelen van kinderdagverblijven, met als resultaat een heerlijk klimaat. Voor de kinderen fijn om deze dagen door te komen en voor de leidsters kunt u zich voorstellen dat het écht de fijnste plek blijft om te werken 🙂

Om er zeker van te zijn dat de kinderen ook goed kunnen slapen hebben de slaapkamers afzonderlijke airco’s zodat het ook daar goed vertoefen is.

Vanzelfsprekend hebben we wel richtlijnen om er geen koelkast van te maken met een te grote klap van temperatuur wanneer de kinderen naar huis gaan. Maar heerlijk is het hier nu wel!

Onze partners

Onze diensten

Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen -en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3+ activiteiten!

Ellimo Kinderdagverblijf

Bank: NL47 RABO 0110 0374 64

KVK: 30284023

RLRnummer: 163070301

© 2023 Ellimo kinderdagverblijf

Website gebouwd door NEXT LEAD